You are here
Home > Košarka > I Alba ponizila Fenerbahče | MozzartSport

I Alba ponizila Fenerbahče | MozzartSport

I Alba ponizila Fenerbahče

Kada je Fenerbahče pobedio Zenit u Sankt Peterburgu (73:65), činilo se da se ekipa Igora Kokoškova izvlači iz krize. Međutim, večeras u Berlinu je protiv Albe usledilo još jedno poniženje – 89:63.

Podsećanja radi, Fener je pre gostovanja u Rusiji, pretrpeo poraz kod kuće od Valensije, ali ga najviše bole ubedljivi porazi od Barselone (97:55), Baskonije (86:68) Reala (94:74).

Već posle prve četvrtine (23:16) domaćin je najavio napad na pobedu, a u drugih deset minuta (44:27) nazirao se debakl gostiju. Ni 15 minuta odmora nije pomoglo košarkaškima Fenera da se osveste od nokdauna, jer je u trećem periodu usledio još jedan (70:41). Uzalud je srpski stručnjak na klupi Fenera pokušavao da poronađe nekog igrača koji će bar umanjiti poniženje. Berlincima je tek kada su odskočili na +30 palo na pamet da spuste u niži stepen prenosa.

Kod Albe su se istakli Nils Gifaj sa 13, Pejton Siva sa 11, te Maodo Lo, Krešimir Nikić i Johanes Timan sa po 10 poena. U Fenerbahčeo je jedino Tarik Biberović sa 13 poena bio dvocifren.

Source link

Slicni artikli

Оставите одговор

Top