You are here
Home > Košarka > RTS :: Obradović pred Olimpijakos: Moramo da odigramo dobro

RTS :: Obradović pred Olimpijakos: Moramo da odigramo dobro


Obradović neće moći da računa na Lengstona Hola zbog obnovljene povrede prepone, dok je Tejlor Ročesti završio svoj dvomesečni ugovor.

„Bez obzira na činjenicu da igraju najmanji broj utakmica od svih ekipa u Evroligi, košarkaši Olimpijakosa imaju ogromno iskustvo, imaju pretnje na svim pozicijama, odlične igrače, i rekao bih, najbolji plejmejkerski tandem možda i u celoj ligi, u vidu Slukasa i Spanulisa koji su godinama važni u evropskoj košarci.“

„Odlični „fizikalci“ na pozicijama visokih igrača, koji uz to i odlično trče, pozicioniraju i odlično skaču. To je nešto na šta moramo da obratimo takođe pažnju kako bi pobedili u toj utakmici“, rekao je Obradović za klupski sajt.

On je naveo i da Olimpijakos ne izgleda isto u odnosu na pre tri četiri nedelje, kada su imali problema sa koronom i povredama nekih igrača.

„Sada izgledaju drugačije. Svi su tu i vratili su se na odličan način ovom pobedom u Barseloni. Moraćemo da odigramo dobru utakmicu kako bi došli do bodova“ rekao je trener crveno-belih.

Prvotimac Ognjen Dobrić ističe da ih očekuje vrlo neugodan protivnik koji uz to stiže u dobrom raspoloženju nakon velike pobede u Barseloni.

„Vrlo iskusna ekipa koja ima dovoljno vremena da se priprema za jedino takmičenje, a to je Evroliga, jer nemaju nikakvih obaveza u domaćem šampionatu. Vratili su Slukasa, ove sezone odlično igraju Mek Kisik i Martin koga dobro poznajemo iz prošle sezone, kao i Čarls Dženkins, Vezenkov je takođe odličan ove sezone.“

„Naravno, nikada ne treba zaboraviti Spanulisa i Printezisa, sjajne igrače i ljude koji su lična karta Olimpijakosa i svih njihovih najvećih uspeha. Međutim, mi moramo da gledamo samo sebe. Moramo da pronađemo naš ritam, da odigramo dobru utakmicu i dođemo do pobede. Neće biti lako, ali želimo da se vratimo našoj igri koja nas je krasila u prethodnom periodu i donosila nam pobede u ovakvim mečevima“, rekao je Dobrić.Source link

Slicni artikli

Оставите одговор

Top