You are here
Home > Košarka > Markoviću kovertiran otkaz zbod podrške Đorđeviću, pod lupom i Teodosić, na meti Obradović

Markoviću kovertiran otkaz zbod podrške Đorđeviću, pod lupom i Teodosić, na meti Obradović

Markoviću kovertiran otkaz zbod podrške Đorđeviću, pod lupom i Teodosić, na meti Obradović


Sve je izgledalo idilično pre samo godinu dana, uprava je uložila ozbiljan novac i činilo se neminovnim da će se Virtus vrlo brzo vratiti u Evroligu. Međutim, projekat u Bolonji kao da se polako raspada, jer bi posle otkaza za Sašu Đorđevića ekipu mogli da napuste i Stefan Marković i Miloš Teodosić, prenose danas lokalni mediji.

U stvari, Marković je, kako piše Gazeta delo Sport, jednom nogom već van kluba, pošto je uprava pobesnela kada je kritkama na njen račun stao u odbranu bivšeg selektora Srbije.

Ovako je kada o košarci odlučuju oni koji o njoj ništa ne znaju“, napisao je Marković na Instragramu, a to je naravno odmah stiglo do uprave kluba i čini se da je rastanak sada neminovan.

Gazeta piše i da Marković nije oduševljen ni sa mnogim saigračima u svlačionici, mada ne precizira o kome se radi.

Tema će svakako biti i Teodosić, on se nije javno oglašavao, ali je svojevremeno izabrao Virtus u konkurenciji najbogatijih evropskih klubova baš zato što je bio uveren da će sa Đorđevićem imati centralnu ulogu u novom projektu. Blistao je zaista u Evropi, ali italijansko prvenstvo kao da ga nije previše motivisalo, a to se ipak ne toleriše igračima sa tako unosnim ugovorima. Delom i zbog tih suma, rastanak sa Teodosićem nije tako izvestan, ali će njegove igre biti analizirane.

Zavisiće naravno i od toga ko će biti Đorđevićev naslednik, rimska Republika pominje imena Željka Obradovića, Luke Bankija i Serđa Skariola, mada je on pod ugovorom sa Torontom i sinoć je demantovao ovakve glasine. Banki i Obradović su bez angažmana, mada je popularni Žoc rekao da želi da ove sezone odmori.

Source link

Slicni artikli

Оставите одговор

Top