You are here
Home > Tenis > Voli ovaj sport i brine o svim igračima!

Voli ovaj sport i brine o svim igračima!


Dok se mnogi utrkuju da mu nađu manu i nešto zamere, američki teniser Rejli Opelka stao je u zaštitu Novaka Đokovića.

Teniser koji je sezonu završio ka 39. na svetu smatra da je osnivanje nove asocijacije igrača, PTPA, odličan potez.

Opelka je u inervjuu koji je dao za „Reket“ istakao i da kritike koje su upućene na račun Đokovića nisu na mestu i da neosnovani napadi deluju praktično frustrirajuće.

Rejli Opelka

Foto: Kiko Huesca / EPA;

Rejli Opelka

– Da, ja sam za PTPA. Mislim da je to sjajan potez. Frustrirajuće je videti da momak poput Novaka ima tako negativan tretman u medijima i to zbog stvari koje nisu istinite, zar ne? On je zaista neko ko je vrlo prijateljski nastrojen. I na US Openu je bio u toj poziciji da se bori za ulazak u istoriju, da bude jedan od najboljih igrača svih vremena. Nije mu potrebno da dođe do mene posle meča, da razgovaramo i da me pita kako mi je koleno, rekao je Opelka.

Jedan od najviših tenisera kaže da je malo tako pozitivnih primera u svetu „belog sporta“.

– Složićete se da to nije nešto svakidašnje. Nismo odrasli zajedno, mi smo čak i različite generacije. Mislim da Novak veoma vodi računa o mlađim generacijama, vodi računa i o teniserkama. Voli tenis, brine za ovaj sport.

Osim o Novaku, američki teniser se dotakao i pretnji smrću od nepznatih lica, koje su mu stizale zbog određenih rezultata koje je postizao.

– Baš bih voleo da vidim ko su ti likovi. Misle da se tako rešavaju stvari. Svaki put kad izgubim, stižu mi te pretnje smrću. Tenis je takav sport, ima mnogo klađenja i to se dešava preko cele godine, zaključio je Opelka.

Video: Novak Đoković upoznaje Maradonu

Source link

Slicni artikli

Оставите одговор

Top