You are here
Home > Fudbal > HAOS U KLUBU BIVŠEG ZVEZDINOG TRENERA Besni navijači žele da LINČUJU FUDBALERE, predsednik zvao vojnu policiju da ih čuva

HAOS U KLUBU BIVŠEG ZVEZDINOG TRENERA Besni navijači žele da LINČUJU FUDBALERE, predsednik zvao vojnu policiju da ih čuva


Portugalski trener Rikardo Sa Pinto, koji je svojevremeno vodio i Crvenu zvezdu, blizu je otkaza u brazilskom velikanu Vasko da Gami posle samo mesec i po dana rada.

Njegov klub se nalazi u zoni ispadanja nakon teškog poraza od Gremija u prethodnom kolu (4:0), a koliko je situacija napeta govori i podatak da je prvi čovek Vaska tražio od vojne policije da čuva aerodrom, dok su tu fudbaleri.

On se na ovaj potez odlučio zbog straha od reakcije navijača, a „Globo Sport“ navodi da su fudbaleri Vaska alternativnim izlazom napustili zgradu aerodroma i u strogoj tišni otišli kućam.

Kako se navodi do kontakta s navijačima nije bilo, mada se ne odbacuje mogućnost da igrači i uprava osete njihovu bes u međuvremenu.

Situacija je mirna, barem tako deluje za javnost, ali iz kluba dolaze informacije da bi Sa Pinto trebalo da sedne i razgovara sa upravom, te da će sasvim sigurno dobiti otkaz.

Vasko nema pobedu na poslednjih šest mečeva, od čega su na tri doživeli poraze, a Sa Pinto je, zanimljivo, ostvario samo jedan trijumf u šampionatu – i to sredinom novembra. U međuvremenu je njegova ekipa slavila jednom i u sklopu Kopa Sudamerikana, što je svakako premalo na 13 utakmica koliko je vodio.

Ovaj 48-godišnji stručnjak Crvenu zvezdu je vodio do juna 2013. godine, a stadion „Rajko Mitić“ je napustio na početku letnjih priprema kada je u klub stigao Slaviša Stojanović i doneo dugo čekanu titulu u Ljutice Bogdana.

Video: Klinac iz Indije „skinuo“ čuveni Maradonin gol Juventusu

Source link

Slicni artikli

Оставите одговор

Top