You are here
Home > Košarka > „MA, KAKO TO JOKIĆ RADI?!“ NBA liga je uz SRPSKE ČAROLIJE najavila novu sezonu! /VIDEO/

„MA, KAKO TO JOKIĆ RADI?!“ NBA liga je uz SRPSKE ČAROLIJE najavila novu sezonu! /VIDEO/


Nova NBA sezona samo što nije počela, a čelni ljudi najjače lige rešili su da je najave – majstorijama Srbina.

Nikola Jokić je i minuli šampion obeležio nekim nestvarnim potezima i fantastičnim partijama, Denver Nagetsi su s njim kao vođom stigli iznova korak više nego godinu dana ranije, sada do konferencijskog finala, pa je NBA liga novu porciju nadmatnja najavila uz majstorije našeg asa.

I to sa posebnim osvrtom na to šta on vidi pred one svoje čuvene, a čudesne asistencije:

Nema sumnje da će partije Denver Nagetsa biti u sezoni pred nama prilično zanimljive, jer je stigao još jedan fantastičan asistent.

U pitanju je Fakundo Kampaco, „mini Džoker“ kako ga već zovu novinari u Koloradu – lucidni argentinski plejmejker koji je došao iz Reala.

Osim ako se uprava kluba ne odluči da napravi neki novi trejd, Denver Nagetsi ulaze sa kompletiranim, prilično rekonstruisanim sastavom:

Džamal Marej, Monte Moris i Pi-Džej Dozijer će se rotirati na mestu pleja, uz njih će to igrati i Kampaco koji bi mogao da čini rezervni bekovski tandem sa Morisom, od šutera tu su Geri Heris i Ar-Džej Hempton, kada je o niskim krilima reč u pitanju je trio Majkl Porter junior – Vil Barton – Vlatko Čančar, na „četvorci“ konkurišu Pol Milsap, nedavno angažovani Džamajkl Grin i Bol Bol, a na „petici“ Jokić, novajlija Hartenštajn i 22. pik s ovog drafta, Nađi. Uz njih, nedavno angažovano krilo Vitington i najbolji strelac NCAA lige, a po mnogima (ne i za Denver) „preniski košarkaš za NBA“ Markus Hauard – najpre će stasavati u Razvojnoj ligi.

NBA liga počinje 22. decembra, a već 11. krenuće se sa pripremnim mečevima, mada uprava lige nije još obelodanila njihov raspored.

Video: Deni Avdija: Biser koji će obasjati NBA

Source link

Slicni artikli

Оставите одговор

Top