You are here
Home > Fudbal > „AKO IMATE M**A, UĐITE U SVLAČIONICU!“ Skandalozni Tuhel poludeo zbog dešanja pre meča, pa se OBRUŠIO na novinare zbog OVIH PITANJA /VIDEO/

„AKO IMATE M**A, UĐITE U SVLAČIONICU!“ Skandalozni Tuhel poludeo zbog dešanja pre meča, pa se OBRUŠIO na novinare zbog OVIH PITANJA /VIDEO/


Pari Sen Žermen je sa 1:0 pobedio Lajpcig u četvrtom kolu Lige šampiona i ostao u trci za plasman u osminu finala. Nemci su u drugom poluvremenu bili opasnija ekipa, pa su pitanja novinara treneru Tomasu Tuhelu išla u tom smeru.

– Govorili ste pre utakmice da nam treba pobjeda, da moramo pobediti po svaku cenu. Evo, pobedili smo, bila je ovo jako teška utakmica za nas. I znao sam da će biti takva. Oprostite, što želite reći? Pokušali smo da igramo, ali oprostite… Igrali smo večeras da bismo uradili što? Da bismo pobedili -povišenim je tonom sipao Tuhel pa nastavio:

– Znate i sami koliko imamo povređenih igrača. Ovo je bio veliki izazov i mi smo uspeli da osvojimo tri boda. Ako hoćete reći da je važnije igrati dobro nego pobediti, u redu. To je vaše mišljenje, nije moje.

Onda je Nemac rekao da mu je kapiten Markinjos igrao pod injekcijama.

– On je povređen i morao je da uradi veliku stvar da bi igrao večeras. Imali smo srce, solidarnost. Napravili smo sve da pobedimo u teškoj situaciji. I dobro znam da možemo i moramo više, ali ako ozbiljno i dobro pogledate ovu našu situaciju, trebala nam je pobeda i došli smo do nje.

Na kraju se obrušio na novinare.

– Umoran sam od odgovaranja na vaša pitanja. Ako imate hrabrosti, ako imate m**da, uđite u svlačionicu pa pitajte igrače. Momci su mrtvi, igrali su svim srcem – zaključio je nervozni Tuhel koji nastavlja da arogantno odgovara na svako pitanje o njegovom radu.

VIDEO: Sukob navijača PSŽ i Galatasaraja

Source link

Slicni artikli

Оставите одговор

Top