You are here
Home > Fudbal > Spremni i motivisani za Metalac

Spremni i motivisani za Metalac


Crno-beli će u sredu od 16 sati u Gornjem Milanovcu gostovati kod ekipe Metalca.

„Igramo Kup, eliminiaciona je utakmica. Znamo šta za nas znači trofej, ulazimo spremni i motivisani. Nadam se dobrom rezultatu“, rekao je Stanojević na video konferenciji.

Partizan i Metalac početkom oktobra u 10. kolu Superlige odigrali su nerešeno 1:1, a Stanojević je upitan i koliko će sutrašnji meč razlikovati od tog superligaškog susreta.

„Mora neko da pobedi, iako nemate povoljan rezultat više ćete rizikovati nego kada je prvenstveni meč. Opasnost je ta što je utakmica eliminaciona i na njihovom terenu. Imamo veliki pritisak da prođemo, dok će oni mogu da igraju rasterećeno. Što se tiče sportske osvete, prošla utakmica je bila korektna. Oni su naši veliki prijatelji i nemam tu vrstu razmišljanja. Imamo naš cilj“, rekao je Stanojević.

Šef stučnog štaba crno-belih je rekao i da je Sejduba Suma spreman za meč, ali da još uvek nije definisano u kojoj meri će pomoći ekipi.

Stanojević je dodao da će sutra igrati samo oni koji su i fizički i psihološki najspremniji.

„Zdravstveno stanje ekipe je odlično. Imamo problem sa Žanom Kristofom Bajbekom koji još nije spreman, a Lazar Marković je osetio bol u mišiću. Ostali su spremni“, zaključio je Stanojević.Source link

Slicni artikli

Оставите одговор

Top