You are here
Home > Odbojka > ŠOK! NAŠA ODBOJKAŠICA ZAVRŠILA KARIJERU U 29. GODINI! Tijana zaprepastila Srbiju odlukom da je DOSTA, nije u pitanju povreda, evo zbog čega je ovako PRELOMILA!

ŠOK! NAŠA ODBOJKAŠICA ZAVRŠILA KARIJERU U 29. GODINI! Tijana zaprepastila Srbiju odlukom da je DOSTA, nije u pitanju povreda, evo zbog čega je ovako PRELOMILA!


Trofejna srpska odbojkašica odlučila je da je dosta.

Tijana Malešević je godinama jedna od najboljih odbojkašica sveta odlučila je da sa samo 29 godina završi karijeru! Legendarna primačica servisa sa našom selekcijom ima 11 medalja, a sama je isticala da su joj najdraže srebro sa Olimpijskih igara u Brazilu 2016. godine, te zlato na Svetskom (2018.) i Evropskom prvenstvu (2011.).

Već ranije je najavila ovu mogućnost, a sada je konačno presekla:

– Iskreno, mislim da još nisam potpuno svesna da je gotovo sa odbojkom. Ali uživam u svom slobodnom vremenu koje imam – priznala je Tijana u razgovoru za „Sport Klub“.

– Već nekoliko godina osećam da mi je potrebna promena, više vremena za privatni život… Ali prosto, posle sezone u Indoneziji sam osetila da mi je potrebna duuuga pauza.

Na pitanje u kom trenutku je shvatila da ne želi više da igra, odgovara:

– Ne postoji određeni trenutak kada sam „prelomila“ , prosto mi je to prirodno došlo da prestanem da igram, treniram… Ti momenti zasićenosti, odnosno prezasićenosti treninzima, utakmicama, generalno odbojkom, su pojava koja mi se dešavala kroz karijeru. Dođu i prođu… Ali kada sam prepoznala da je taj osećaj konstantan, a to se dešavalo godinu, dve unazad, onda sam shvatila da mi je potrebna promena – rekla je Tijana.

U karijeri je nosila dresove Jedinstva iz Užica, Volera iz Ciriha, poljske Pile, Agel Prostejova, Belediješija, Agil Voleja iz Italije, Nestle Ozaskua iz Brazila, turskog Seramiksana i Volej Alba Blaža iz Rumunije, kada je prelomila da je dosta.

VIDEO: Srpska rukometašica Kristina Liščević peva bolje od mnogih pevačica

Source link

Slicni artikli

Top