You are here
Home > Košarka > SRPSKI NBA BISER U VEZI SA GRČKOM BOGINJOM! Ova lepotica obožava da objavljuje provokativne fotografije, a sada je podelila neobičnu sliku sa Pokuševskim! /FOTO/

SRPSKI NBA BISER U VEZI SA GRČKOM BOGINJOM! Ova lepotica obožava da objavljuje provokativne fotografije, a sada je podelila neobičnu sliku sa Pokuševskim! /FOTO/


Aleksej Pokuševski je najbolje rangirani Srbin na draftu još od Darka Miličića i čuvenog drafta 2003. godine, kada je izabran za drugog pika. Košarkaš Olimpijakosa je draftovan sa 17. mesta, birala ga je Minesota i na kraju je završio u Oklahomi.

Pokuševski je draft pratio u krugu porodice, a sa njim je bila i njegova devojka, atraktivna Grkinja, Joana Lau, koja je objavila i čestitku na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram/laouioanna / screenshot

Aleksej Pokuševski i Joana Lau

– Moj čovek je uspeo i dratovan je sa 17. mesta. Volim te svim srcem, tvoj san je tek počeo – napisala je ona, a vidi se ogromna razlika u visini koja je većini ljudi bila simpatična.

Sudeći po Instagram profilu, Joana je velika vernica, iz Atine je, studira Političke nauke i uživa u putovanjima i plažama, prenosi „Telegraf„.

Često na svom profilu objavljuje i fotografije u kupaćem, koje posebno ističu njenu figuru i atribute.

Pogledajte u galeriji kako izgleda grčka lepotica koja je u vezi s Pokuševskim.

VIDEO: Aleksej Pokuševski: Mlada nada srpske košarke

Source link

Slicni artikli

Оставите одговор

Top