You are here
Home > Odbojka > „ZGRADA SE LJULJALA METAR LEVO-DESNO, A ONDA STIGAO I MINI CUNAMI!“ Srpski odbojkaš u EPICENTRU razornog zemljotresa otkrio šta se sve DEŠAVALO nakon udara!

„ZGRADA SE LJULJALA METAR LEVO-DESNO, A ONDA STIGAO I MINI CUNAMI!“ Srpski odbojkaš u EPICENTRU razornog zemljotresa otkrio šta se sve DEŠAVALO nakon udara!


Naš odbojkaš Maksim Buculjević nalazio se u Izmiru tokom razornog zemljotresa, a potvrdio je da su on i njegova supruga dobro.

Izmir je u petak pogodio zemljotres jačine 6,6 stepeni Rihterove skale. Tom prilikom je urušeno oko 20 zgrada, a mini-cunami poplavio je ulice grada.

Buculjević je s klubom već otputovao u Trabzon, gde će u nedelju igrati protiv Arhavija, a neke od utakmica su i odložene zbog posledica potresa.

Kako je sve izgledalo na licu mjesta, za „Sportklub“ otkrio je odbojkaš Maksim Buculjević koji sa suprugom već neko vreme živi u Izmiru.

– Supruga i ja smo se spremali izaći iz stana kad se dogodio zemljotres. Nikad ovakvo nešto nismo doživjeli. Haos, Haos. Zgrada je išla po metar levo i desno, sve nam se prevrnulo u stanu. Stali smo ispod štoka, nismo znali što da radimo. Živimo na šestom spratu – sumirao je događaje odbojkaš Altekme pa dodao:

– Porsle smo istrčali na ulicu. Podigla se prašina, neke zgrade su se srušile, povređeni ljudi su vrištali. Nakon svega je došao i mini-cunami, ušla je voda u grad. Situacija je žalosna. Ali dobro je, nama se nije ništa dogodilo.

VIDEO: Đoković o odbijanju Nadala i Federera: Živimo u demokratskom svetu

Source link

Slicni artikli

Top