You are here
Home > Atletika > Ponosan sam na sve ovo!

Ponosan sam na sve ovo!


Živa legenda jugoslovenske atletike Dane Korica, dobio je i svoju knjigu. Čovek čiji rekordi na 10.000 metara još uvek niko u regionu nije srušio, i dalje je tu, iako u penziji i dalje veoma aktivan.

Povodom toga u gradskoj Skupštini održana je promocija knjige atletske legende.

Među gostima bili su Darko Udovičić (pomoćnik ministra sporta), Andreja Mladenović (pomocnik gradonačelnika Beograda), Dragan Tomašević (predsednik Sportskog saveza Beograda), Nikola Penić (generalni sekretar SSAB), Slobodan Branković (direktor Srpskog atletskog saveza) i drugi.

Foto: M. Božić / Ustupljene fotografije

Promocija knjige o Korici

– Ponosan sam i na ovu knjigu, hvala svima što ste u ovim neobičnim vremenima virusa, došli da me pozdravite. Hvala i medijima, koji su pratili moju karijeru, bez njih ne bi se ništa ni znalo. Ova knjiga koju je napisao moj veliki prijatelj dr Milan Tomić, je siguran sam, koristiće i budućim atletičarima. Od mojih dečačkih dana, u porodici od šestoro dece, pa do današnjih dana. Idemo dalje svi smo ovde i zbog budućnosti naše dece – deo je izlaganja Daneta Korice.

Na kraju i sjajna izjava dr Višeslava Krsmanovića, recezenta knjige, da je Dane čovek koji se veći deo života trkao sa štopericom govori puno toga.

Source link

Slicni artikli

Top