You are here
Home > Odbojka > Odbojkaški klub Partizan predstavio tim za novu sezonu

Odbojkaški klub Partizan predstavio tim za novu sezonu


Na promociji na Kalemegdanu predstavnicima medija obratili su se Željko Tanasković, legenda Partizana i srpske odbojke, Ljubomir Galogaža, prvi trener ženske ekipe, Bojan Janić, prvi trener muške ekipe, Duško Nikolić, šef Stručnog štaba, Ana Brđović, sportska direktorka, Peđa Golijanin, predsednik OK Partizan i predstavnici kladionice Sočer, Marija Obrenović (direktor marketinga) i Draženko Ruljić (generalni direktor).

„Veoma važan dan za naš klub. Teška su vremena za sport i sada uz partnersku pomoć veliki kompanije rastu i nade ambicije. Muški tim je iskusan i očekuje nas takmičenje u evropskom kupu. Plan sa devojkama je da u Superligi budu tvrd orah za sve, a da za dve sezone napadnemo sam vrh srpske odbojke. Odbojka je jedan od najlepših sportova i nadamo se da će se i situacija oko korona virusa uskoro smiriti, jer je totalno drugačije igrati pred praznim tribinama“, poručio je Tanasković.

OK Partizan svoje utakmice igra u Zemunu u Hali Master, a od sledeće godine će igrati u Olimpijskom trenažnom centru, čija izgradnja na Dorćolu startuje krajem meseca.Source link

Slicni artikli

Top