You are here
Home > Odbojka > Protiv Francuza moramo najbolje da igramo

Protiv Francuza moramo najbolje da igramo


Evropske šampione čeka novi duel sa Francuzima, sličan onom iz polufinala u Parizu kada je Srbija preokretom slavila sa 3:2, ali su sada izabranici Slobodana Kovača u boljem položaju nego što je to slučaj bio pre kontinentalnog turnira.

„Vidim da Francuzi imaju problema oko sastava. Prvi korektor Boje nije došao, nekoliko igrača ima povrede, ali to ne sme da nas zavara jer je Francuska odlična ekipa. Moramo da odigramo našu najbolju igru ako mislimo da pobedimo“, rekao je selekor Kovač.

Odbojkaš Marko Podraščanin smatra da je predstojeći turnir teži od Evropskog prvenstva s obzirom da samo šampion ide na OI.

„Iz grešaka se uči, a mi pre četiri godine nismo otišli na Olimpijske igre posle osvaja Svetske lige. Na istom smo mestu, u istom hotelu, protiv istih selekcija i mislim da smo naučili lekciju. Sada smo spremniji“, naveo je Podraščanin.

Njegov saigrač Dražen Luburić izjavio je da je kostur ekipe praktično isti sa EP.

„Poznajemo se dobro, radili smo jako ovo leto sa selektorom Kovačem i nastavili sa istim radom. Nadam se da će rezultat biti isti kao na EP, da ćemo završiti prvi“, optimista je Luburić.

Utakmica između Srbije i Francuske igra se u nedelju od 13.30.Source link

Slicni artikli

Top